Fa'atau Acoustics i SainaFAALOGOO TATOU NEILELEI

O le mamanu faʻalogo e mafai ai e tagata taʻalo ona ofuina "telefoni"

O le mamanu fa'alogo e mafai ai e tagata ta'alo ona ofuinataligalu

Aokuso 6, 2024 # Paris Olimipeka Ta'aloga #10 mita laupapa maulu i'uga, tolu pine auro Quan Hong chan ma Chen Yunxi nonofo faatasi, o latou tino, foliga masani, faaalia le "tagata tele nofo", o le ulu moni lava o loo ofuina headphones. O le toʻatele o tagata na fai mai o le faʻamalologa lea o le pule sili. O nisi tagata e taumanatunatu: aisea e fai ai taligalu pe a faatalitali mo se malologa? O le tele o le au fai upegatafa'ilagi na latou tuuina mai se tali talafeagai, tagata taʻalo o loʻo faʻatali mo se malologa e faʻamavaeina le siosiomaga o le malae, faʻaauau le taulaʻi, malolo, faʻamalolo le popole. O lea la, mai le va'aiga a le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i, i le avea ai ma se fa'ata'ita'i fa'alogo, o le a le ituaiga fa'ata'oto mo nofoaga fa'atasi ma le aofa'i o tagata e pei o malae ta'alo e mafai fo'i ona fesoasoani i tagata ta'a'alo?

E tusa ai ma uiga faʻaletino o le faletaʻalo, e mafai ona tatou foia faʻafitauli faʻalogo e ala i le faʻagataina o le leo leo i totonu o le avanoa mafolafola ma le mamanuina o le puipui o le paʻu laupapa.

巴黎奥运会跳水游泳馆

O le fausaga porous o le laupapa leo-absorbing laupapa e fetaui ma manaʻoga o le feololo ma le maualalo o le leo-absorbing, lea e ausia e ala i le fetaui o le leo ma le tele o mafaufauga, refractions ma attenuation o galu leo. A oʻo atu le galu leo ​​i luga o le laupapa faʻafefe leo, o se vaega o le galu o le leo o le a atagia i fafo, ma o se vaega o le galu o le leo o le a ulu i luga i luga o le laupapa, ona faʻafefe ai lea e le mea faʻavae porous. i totonu o le laupapa faʻalogo leo, mulimuli ane faʻaliliu le malosi i se malosi vevela itiiti. E le gata i lea, e mafai foi e le substrate o le laupapa faʻapipiʻi laupapa ona filifili le MDF ma le susu-faʻamaonia galuega, poʻo le ipu tioata magnesia e sili atu le mautu o le susu-faʻamaonia le faʻatinoga, lea e malosi le faʻaogaina o le susu, e le faigofie ona pala, ma lona leo faʻafefe. mautu le faatinoga.

O le taualuga o le faletaalo o le ki lea e faʻaleleia atili ai le manino leo. O le fa'amama leo va'aia e fa'aalia atoa vaega uma o ia i totonu o le leo leo i totonu e ala i le tautau, ina ia tele feso'ota'iga fa'afefe leo. O le faʻaogaina o le leo faʻapitoa faʻapitoa e tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o le paʻu o lona lava leo i totonu o le cotton ma le resonance o le fausaga e faʻafefe ai le leo ma faʻaitiitia le pisa, lea e mafai ona faʻapuupuuina le taimi faʻalogo, faʻaleleia le manino o le leo, ma foia le faʻafitauli o faaletonu leo. e pei o le taulaiga leo ma le siuleo.

O le mamanu faʻalogo faʻatasi ma le leo faʻapipiʻi laupapa ma le leo vaʻaia le tino o loʻo taofia ai le taimi faʻafefe o le natatorium i le 2.0s-3.5s, lea e faʻamautinoa ai le leotele ma le manino o le leo o aʻoaʻoga taʻaloga ma taʻaloga taʻaloga i se tulaga tele. , ma fa'aleleia atili le leo atoatoa ma lagona o avanoa o laufali ma fa'aliliuupu.


Taimi meli: Aukuso-19-2024