Fa'atau Acoustics i SainaFAALOGOO TATOU NEILELEI

Fa'aSaina fa'alava fa'alava laupapa fa'afefe leo fa'aalia i Farani BATIMAT

法国展会

Fa'aaliga faufale Falani, o a ituaiga oloa e te fa'alogo iai?

 

O laupapa la'au fa'agogo fa'agogo leo o se pu fa'alava ma fasi pepa uumi i luga ma se laupapa fa'alogo leo ma pu lapotopoto i tua. E fa'aaogaina lautele i faletele, potu fono, fale tele-galuega ma isi nofoaga fa'atasi ai ma mana'oga mo le leo.

槽板1

I le taimi nei, o fa'amae'a avanoa mo le fa'alava fafie fa'alogo leo e aofia ai le melamine, fa'alava fafie fa'anatura, vali, ma le pa'u e le mu. O mea faʻavae e aofia ai le fiberboard medium density, laupapa puipuiga o le siosiomaga, Vasega A afi mumu laupapa, tioata magnesium laupapa, ma isi, faʻatasi ai ma se afi mumu vasega o Vasega A, eseese O mea faʻavae ma faʻamaeʻaina e talafeagai mo le faʻaogaina i nofoaga eseese. O le alalaupapa laupapa fa'alogo leo e malosi le susu, fa'asaoina o le vevela ma le mu. O le laupapa e fa'alogoina leo e aofia ai se fa'asaga i luma, o se mea fa'avae i le ogatotonu, ma se pa'u uliuli fa'afefe leo i tua. O le mamanu o le tootoo i luga o le pito i luga ma le pu i tua e mafai ai e le leo ona ulu atu i totonu o le pu laʻititi ma faʻaalia i totonu o le puipui i totonu o le fausaga seia oʻo ina faʻaumatia le malosi o le galu leo ​​ma liua i le malosi vevela, ausia le aafiaga. o le faafilemuina.

 

Yisheng Building Materials Co., Ltd. o loʻo taulaʻi atu i le gaosiga faʻapitoa o mea faufale acoustic. I le taimi nei, ua auina atu i fafo i le silia ma le 200 atunuu ma lona nofoaga gaosiga e sili atu i le 10000 sikuea mita. Ose fa'atuatuaina #Chinese fa'ameamea fa'aletino mo fefa'ataua'iga i fafo. Mai le aso 30 o Setema e oo atu i le aso 3 o Oketopa, o le a faia ai se matou fonotaga i #BATIMAT, Farani. Matou te faʻafeiloaʻi tagata faʻatau e fiafia i mea faʻalogo e asiasi mai ia i matou ma faʻalauiloa a matou oloa ia te oe i auiliiliga.


Taimi meli: Sep-23-2024